Kucka Parma'ya çabuk alıştı

Juraj Kucka yeni takımında başarılı performans sergiliyor.

Kucka Parma'ya çabuk alıştı

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'dan devre arasında 5 Milyon Euro bedelle Parma Kulübü'ne transfer olan Juraj Kucka, yeni takımına çabuk ısındı. Udinese ve SPAL maçlarında 90 dakika forma giyen Slovak yıldız, son oynadığı Juventus karşılaşmasında döktürdü.

Allianz Arena'da oynanan karşılaşma 3-3 sona erdi. Juventus'un gollerini Ronaldo (2), Rugani atarken, Parma'nın gollerini Barilla ve Gervinho (2) attı. Eski Trabzonsporlu Juraj Kucka 64. ve 74. dakikalarda Gervinho ve Barilla'nın attığı gollerini asistini yaparken orta sahada da oynadığı futbolla izleyenlere keyif verdi. WhoScored verilerine göre 8.1 ratingle oynayan Kucka, 39 kez topla buluşurkenden kaleye iki de isabetli şut çekti.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kucka, "Bu gece asla pes etmedik. Bu bizim için çok önemli. Son dakikaya kadar inandık. Bu şekilde devam etmeliyiz. Yeni arkadaşlarımla beraber takıma alışmak için çok çaba sarfediyorum. Herün antrenmanlarımı ve çalışmaları gözlemliyorum. Geçen haftaya kıyasla fiziksel olarak kendimi daha iyi hissediyorum. Önümüzde Gervinho ve Biabiany gibi iki hucümcumuz var." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor