Konyaspor'dan Fikret Orman'a sert cevap

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın "Dünyayı ayağa kaldırırım" sözlerine Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'dan cevap geldi.

Konyaspor'dan Fikret Orman'a sert cevap

Süper Kupa Finali'nde yaşanan olaylar sonrası Fikret Orman, sert bir şekilde tepki göstermiş ve "Beşiktaş'a ceza verilirse dünyayı ayağa kaldırırım ifadelerini kullanmıştı. Canlı yayına bağlanan Konyaspor başkanı Ahmet Şan ise Orman'ın bu açıklamalarına karşılık olarak, "Dünyayı ayağa kaldıracağız gibi sözlerle bu olaylar çözülmez." yanıtını verdi.

Konyaspor'dan Fikret Orman'a sert cevap

Süper Kupa Finali'nde Süper Lig şampiyonu ve Türkiye Kupası şampiyonu iki ekip Beşiktaş ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Konya ekibi 2-1'lik skorla kazandı ve kupayı evine götüren taraf oldu. Maça damga vuran olay ise iki takım taraftarlarının neden olduğu olaylardı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Konyaspor maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı. Orman, eğer Beşiktaş'a ceza verilirse dünyayı ayağa kaldıracağını ifade etti. Bu açıklamanın ardından televizyon programında konuşan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Orman'a yanıt verdi.

Konyaspor'dan Fikret Orman'a sert cevap


İşte Ahmet Şan'ın açıklamaları; "Beşiktaş otobüslerinde kesici aletler çıktı, basına yansıdı. Konya otobüslerinde çıkmadı diye sevinmiştik. Biz kendi taraftarlarımızı en ağır şekilde cezalandıracağız. Başta kendi taraftarlarımız olmak üzere suça karışanlar ceza almalı."

"Fikret Başkan çok başarılı bir kulübün başkanı. Ama biz "Dünyayı ayağa kaldıracağız" gibi laflar söyleyemiyoruz. Dünyayı ayağa kaldıracağız gibi sözlerle bu olaylar çözülmez. Taraftarlarımızın sahaya girmesini onaylamıyoruz. Ama geçtiğimiz sezon da final maçlarında bu oldu. Sevinç abartılıyor. Taraftar grubu sorumlularıyla konuştum. Bıçakla sahaya giren taraftarı kimse tanımıyor."




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor