Kocaman Trabzonspor'un şike yaptığını ima etti

Aykut Kocaman'dan yine saçma sapan açıklamalar

Kocaman Trabzonspor'un şike yaptığını ima etti
Konyaspor’un Teknik direktörü ve aynı zamanda eski Fenerbahçe teknik direktörlüğünü yapan Aykut Kocaman’dan yine mesnetsiz sözler. Kocaman, yapmış olduğu küstah açıklamalarda Trabzonspor’u şike yaptığını ima etti.

2010-11 sezonu ile ilgili Şenol Güneş’in “ Trabzonspor'dayken 2011’de şampiyonluğumuzu elimizden aldılar” sözlerinin kendisine hatırlatılması üzerine saçmalayan Kocaman  “ Çok net söylüyorum, rakiplerimizi eze eze yendik. Kimin neyi hak ettiği çok daha net. Onun Takımınına 2 – 0 yendik. (Şenol Güneş) Orta Sahayı geçemediler. Maçların görüntüleri ortaya dökülsün. Her maçımızı izlesinler. Beşiktaş’ı da Galatasaray’ı da Trabzon’u da eze eze yendik Ama bizim maçları izlerken Trabzonspor’un da maçlarını izlesinler. Herkes her şeyi görsün.”ifadelerine yer verdi.
 
Saçma sapan açıklamalar yapan ve küstah tavır ve hareketleriyle şımarıklığının zirvesine çıkan Aykut Kocaman yine defalarca adam yerine koyulmadan kovulduğu Fenerbahçe'ye yalakalık yaptığı dikkatlerden kaçmadı. Bilindiği gibi Kocaman'ın yeniden Fenerbahçe'ye dönmesi gündemde...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor