Kocaelispor'a bir darbe daha!

Teknik direktör Yılmaz Vural'la yollarını ayıran, kulüp başkanı Serhan Gürkan'ın tutuklanıp daha sonra da serbest bırakılmasıyla büyük bir şok yaşayan Kocaelispor'da şimdi de borçlardan dolayı alacaklıların açtığı davalar kulübü sıkıntıya soktu. Kocaelisp

Kocaelispor'a bir darbe daha!


Teknik direktör Yılmaz Vural'la yollarını ayıran, kulüp başkanı Serhan Gürkan'ın tutuklanıp daha sonra da serbest bırakılmasıyla büyük bir şok yaşayan Kocaelispor'da şimdi de borçlardan dolayı alacaklıların açtığı davalar kulübü sıkıntıya soktu.

Kocaelispor'dan alacağı 300 bin YTL'yi bir türlü tahsil edemediği gerekçesiyle kulübün logosuna ve isim hakkına haciz koyduran Şafak Özler adlı iş adamı, alacaklarını tahsil etmek için logo ve isim hakkını satışa çıkardığını açıkladı. Şafak Özler, tüm iyi niyetine ve alacağını sürekli ertelemesine karşın kulüp başkanı Serhan Gürkan'la dün yaptığı son konuşmadan da sonuç alamadığını ve bu kararı almak zorunda kaldığını açıkladı.

Özler, "Sürdürdüğümüz alacak davasında Başkan Serhan Gürkan, yaptığımız son konuşmada borç için 'Yapacağımız hiçbir şey yok. Takımımız zor durumda ve bu borcu ödeyecek ekonomik gücümüz yok. Bu saatten sonra logonun ve isim hakkının kurtarılması çok zor' dedi. Biz de, firma olarak kulübün ana sponsoru Kocaeli Belediyesi'yle sorunu çözmek için görüşmek istedik ancak oradan da bir sonuç çıkmadı. Üzerimize düşen tüm görevi yaptık, ancak olmadı" diye konuştu.

Marmara Üniversitesi'ne kulübün isim değerinin tespiti için başvurduklarını belirten Özler, en kısa zamanda satışın gerçekleşeceğini vurgulayarak, alıcıları ihaleye beklediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler