Kayserispor'da Fernandes depremi

Kayserispor'da Ali Naibi'den Fenerbahçe, Emre Demir ve Fernandes açıklaması geldi.

Kayserispor'da Fernandes depremi

Kayserispor Futbol Direktörü Ali Naibi, Süper Lig'deki Fenerbahçe maçı, Manuel Fernandes ve Emre Demir hakkında konuştu. Naibi, transfer açıklamasında da bulundu.

Kayserispor Futbol Direktörü Ali Naibi, Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi önemli açıklamalar yaptı. Naibi, "Karagümrük galibiyeti bizi çok mutlu etti. Uğur ve Mensan'ın sakatlığı devam ediyor. Onur kart cezalısı. Bu oyuncular dışında eksiğimiz yok. Onur'un gördüğü ikinci sarı kart çok hatalı... Geniş kadro kurduk. Bundan önceki sezonlarda yaşadığımız düşme tehlikesini yaşamak istemiyoruz. Zorlu bir dönem geçirdik, Trabzon, Alanya, Konya mağlubiyetleri... Benzer bir durumu Fenerbahçe'de geçirdi. Avrupa Ligi son maçında Fenerbahçe çok iyi oynadı. Bize benzer bir türbülans yaşadılar; ama onlar için çıkış maçı; bizim için de benzer bir durum sez konusu. Oyuncularımızdan maksimum katkı alıyoruz" dedi.

"FERNANDES İLE YOLLARI AYIRABİLİRİZ"

Manuel Fernandes ile Kayserispor arasandı geçmişten kaynaklanan bir anlaşmazlık olduğunu dile getiren Alii Naibi, "Kendisinden çok fazla fayda sağlayamıyoruz. Ocak'ta kendisi ile oturup konuşacağız. Sanırım kendisi de benzer şeyleri düşünüyor. Ayrılma olasılığımı var" şeklinde konuştu.

EMRE DEMİR NE ZAMAN BARCELONA'YA GİDİYOR?

Futbol direktörü Ali Naibi, "Barcelona, Emre Demir'i isterse Ocak ayında, isterse Haziran'da alabilir. Böyle bir anlaşma yaptık. Ama Ocak'da çağırırlarsa, fiyat değişiyor. Emre uzun süredir Kayserispor A takımında. Belki Barcelona'da B takımından başlayabilir. Tama olarak bilmiyorum. Temsilcisi Ahmet Bulut'la ilgili iyi bir kariyer planlaması yapıyorlar" dedi.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Puan hedeflerini geliştirmek istediklerini ifade eden Naibi, "14 puandayız. Bu haftalar itibariyle 19 puanları bulduğumuz sezonlar olmuştu. Puan hedefimizi geliştirmek istiyoruz. İç sahada yenilmeyen bir Kayserispor oluşturmak temel hedefimiz. İyi futbol oynadıkça taraftar gelecektir. İç sahada yenilmeyen bir takım için taraftara çok ihtiyacımız var. Ocak ayında bir stoper almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor