Kayseri Konyaspor'u yendi

Kayserispor sahasında Konyaspor'u yendi

Kayseri Konyaspor'u yendi
Spor Toto Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Kayserispor, Atiker Konyaspor'u 2-1 yenerek üstüste 3. galibiyetini elde etti ve ligde kalma yolunda önemli bir avantaj elde etti.

Önemli bir ozisyonun yaşanmadığı ilk bölümün ardından 25. dakikada Kayserispor öne geçti. Sağ taraftan Deniz Türüç'ün kullandığı kornerde altıpasın hemen önünden Mabiala'nın kafa vuruşunda, top ağlarla buluştu. 41. dakikada Atiker Konyaspor, skora dengeyi getirdi. Fofana'nın savunmanın arkasına gönderdiği pasa hareketlenen Bajic, ceza sahasında topla buluştu. Kaleci Ahamada ile karşı karşıya kalan Bajic, topa sert vurdu. Önce direğe sonra da Ahamada'ya çarpan top ağlara gitti ve devre 1-1 sona erdi. 

İkinci yarıda 58. dakikada Kayseri bir kez daha öne geçti. Lawal ceza sahası dışından çok sert vurdu ve son 2 haftadaki 3. golüne imza atarak takımını bir kez daha öne geçirdi. 

Maçı da bu skorla kazanan Kayserispor, üst üste 3. kez kazandı ve 36 puanla ligde kalma yolunda önemli bir avantaj elde etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler