'Kayıp yıl'da gelen mutluluk !

Trabzonspor'da Beşiktaş beraberliği sonrası 'kayıp yıl' olarak değerlendirilen sezonun ardından Avrupa Kupaları'na gitmenin sevinci yaşanıyor.Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş'in deyimiyle "Kayıp yıl" olarak kayıtlara geçen 2011 - 2012 sezonunu, en

'Kayıp yıl'da gelen mutluluk !

Trabzonspor'da Beşiktaş beraberliği sonrası 'kayıp yıl' olarak değerlendirilen sezonun ardından Avrupa Kupaları'na gitmenin sevinci yaşanıyor.

Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş'in deyimiyle "Kayıp yıl" olarak kayıtlara geçen 2011 - 2012 sezonunu, en azından Avrupa kupaları biletiyle kapatmanın sevincini yaşıyor.

Teknik direktör Şenol Güneş, 53 maçlık yoğun bir sezonun ardından ligde istedikleri başarıyı elde edemeseler de Avrupa'ya gitmenin sevindirici olduğunu ifade ederek, "Bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi maçları ve lig planlamasının iyi yapılamaması nedeniyle neredeyse 3 günde bir maç oynadık, çok yoğun bir sezon geçirdik.

Şampiyonlar Ligi'ndeki oyun başarımızı lige taşıyamamamız nedeniyle ligi istediğimiz yerde bitiremedik.

Ancak Beşiktaş maçında elde ettiğimiz bir puanla Avrupa biletini almamız sezonu en azından teselli ile bitirmemize neden oldu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor