Kaya Çilingiroğlu sosyal medyayı salladı! Yayına alkollü çıktı iddiası!

Kaya Çilingiroğlu'nun TRT Spor'daki yayına alkollü çıktığı iddiası gündeme oturdu

Kaya Çilingiroğlu sosyal medyayı salladı! Yayına alkollü çıktı iddiası!

Sosyal medyada çok konuşulan ve Twitter'da trendlerde ilk sırada yer alan Kaya Çilingiroğlu'nun TRT Spor'daki programına alkollü olarak çıktığı iddia edildi. Çilingiroğlu yayında Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal'ı sert şekilde eleştirdi.

Çilingiroğlu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal için, "Şu Ersun Yanal seviliyor abi ya inanamıyorum falan yani. Hiçbir açıdan Fenerbahçe'ye yakıştıramadığım bir Teknik Direktör... Ne futbol olarak ne duruş olarak ne beyanları olarak. Sevilmesi bile kötü ya." ifadelerini kullandı.

Kaya Çilingiroğlu'nun TRT Spor'daki yayına alkollü çıktığı iddiaları ise gündemi salladı. Çilingiroğlu, Twitter'da trend listesinde ilk sırada yer aldı.

Fenerbahçeli taraftarlar Çilingiroğlu'nu Yanal'ı eleştirdiği için sert tepki gösterirken diğer futbolseverler ise "Çilingiroğlu alkollüyken bile doğruyu söylemiş" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşımlardan bazıları;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler