Karadeniz'de oynanan maçtan sonra olay!

İki Artvin ekibinin karşılaşmasının sonrasında Arhavisporlu futbolculara saldırıldığı iddia edildi.

Karadeniz'de oynanan maçtan sonra olay!
HABER61 SPOR SERVİSİ 

Artvin 1. Amatör Ligi'nde oynanan Kemalpaşaspor Arhavispor maçının sonrasında olaylar çıktı. Arhavispor'un 7-0 kazandığı maç sonunda iddialara göre futbolculara ve takım otobüsüne saldırı yapıldı.

Edinilen bilgilere göre; Maç sonrasında hareket halinde olan Arhavispor takım otobüsüne kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından taşlı saldırı düzenlendi. Yüzüne cam parçaları gelen şoförün soğukkanlılığı sayesinde faciadan dönüldüğü ifade edildi. Kırılan camlar nedeniyle bir kaç sporcununda küçük çapta yaralandığı kaydedilirken takım malzemecisinin ise hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da şu amacın iki ilçe arasında gerilim yaratmak olduğuna dikkat çekilirken  "2 komşu ilçe arasındaki gerilimi tırmandırma adına yapılan bu saldırıyı yapanları, onlara destek verenleri, yüzümüze gülen ama bıyık altı gülen insanları şiddetle kınıyor ve uyarıyoruz. Tüm yasal işlemlerle birlikte şikayetin emniyete ve federasyona yapılacağını bilinmesini isteriz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler