Karabükspor, Sivas'a takıldı

Karabükspor kendi evinde Sivasspor'a yenildi.

Karabükspor, Sivas'a takıldı

Süper Lig’in 10. haftasında Kardemir Karabükspor, sahasında karşılaştığı Demir Grup Sivaspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın tek golünü Kone kaydetti. 



72. dakikada sağ çaprazda Ziya’nin ceza alanı içine gönderdiği ortasında Kone, altıpas içinde uygun durumda kafa vuruşunu yaparak, kaleci Rybka'nın solundan topu filelerle buluşturdu. 0-1

POPOVIC: HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ

Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor'a 1-0 yenilen Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Tony Popovic, maçı kaybettikleri için hayal kırıklığı yaşadıklarını söyledi.

Popovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, eskiye oranla takımda büyük bir gelişme olduğunu belirterek, "Maçı kaybettiğimiz için hayal kırıklığı yaşadık. Bugün inanılmaz mücadele ettik, çok iyi oyun oynadık. Öz güven kazanıp, bu doğru yolda devam edeceğiz." diye konuştu.

Bir soru üzerine takımla 4. maçına çıktığını anlatan Popovic, "Bazı şeyleri tam anlayabilmek, kavrayabilmek için çok erken. Ama biz geldiğimiz süreçten itibaren çok iyi bir gelişme kaydediyoruz, iyi yolda ilerliyoruz. Bugün takımım iyiydi, çok iyi performans gösterdik. Gol atmak için herşeyi yaptık. Bence orta açılmadan önceki pozisyon fauldü. Bir şekilde topu onların kalesine gönderemedik, şansızlık vardı bu maçta. Futbolcularımdan kimse pes etmedi, bu da çok olumlu bir noktaydı." değerlendirmesinde bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor