Kafkas,"Utanç verici bir durum !"

Trabzon, gelecek hafta oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Tolunay Kafkas, milli arayı kötü günleri geride bırakmak için bir fırsat olarak görüyor.Milli arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Tolunay

Kafkas,"Utanç verici bir durum !"

Trabzon, gelecek hafta oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Tolunay Kafkas, milli arayı kötü günleri geride bırakmak için bir fırsat olarak görüyor.

Milli arayı en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Tolunay Kafkas, futbolcularını "Kaybedeceğimiz her puan intihar olur" diye uyardı
 
Futbolcularıyla sık sık toplantılar yapan tecrübeli teknik adam, önceki gün öğrencilerine "Savaşın" emrini verdi. Camianın içinde bulunduğu duruma işaret eden Kafkas, "Gün sızlanma yakınma günü değil, savaşma günü" dedi. 
 
UTANÇ VERİCİ BİR DURUM 
 
Artık ligde opsiyonlarının kalmadığının altını çizen Kafkas, "Trabzonspor'un adının 'küme düşme' ifadesiyle yan yana gelmesi bile utanç verici. Bu durumdan kurtulmak bizim elimizde. Artık puan kaybedecek opsiyonumuz kalmadı. Kendi sahamızda kaybedeceğimiz bir puan bile intihar demek olur" diye konuştu.
 
Telafisi olmayan bir döneme girdiklerine vurgu yapan Kafkas, "Antalyaspor maçı sezonun en kritik karşılaşmalarından biri olacak. Kazanıp nefes almak istiyoruz. Milli maçlar için liglere verilen arayı iyi şekilde değerlendirip, lige bomba gibi dönmeliyiz" ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor