Kafkas'tan Rodallega açıklaması!

Trabzonspor'un ilgilendiği isimlerden Rodallega hakkında Tolunay Kafkas açıklama yaptı

Kafkas'tan Rodallega açıklaması!
Trabzonspor'un ara transfer döneminde kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu golcü futbolcu Rodallega'nın durumu hakkında Akhisar Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'tan açıklama geldi.

 Trabzonspor'un ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ve bizzat doğrulanan Rodallega transferiyle ilgili Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas konuştu. Kafkas, ara transfer döneminde birçok kulüple anılan Kolombiyalı futbolcu Hugo Rodallega'nın takımdan ayrılmasını istemediğini söyledi.

Ege temsilcisinin Antalya'da devam eden kampında açıklamada bulunan Kafkas, Rodallega'ya hem yurt içi hem de yurt dışından çok teklif geldiğini belirtti. Oyuncunun ayrılmasına sıcak bakmadığını ifade eden deneyimli teknik direktör, "Rodallega'ya çok fazla teklif var. Hem yurt içinden hem de yurt dışından teklifler geliyor. Teknik anlamda Rodallega'nın kulüpten ayrılmasını istemem. Çok iyi bir ilişkimiz var. Ayrılmasını istemeyiz ama bu benim tek başıma alacağım bir karar değil. Kulüp başkanımızın, yönetimin ve Rodallega'nın düşünceleri bu konuda çok önemli."  diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor