Juventus Roma maçı hangi kanalda?

Juventus Roma maçı hangi kanalda, saat kaçta, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar Seri A'da bu hafta Juventus Roma ile karşılaşacak.Juventus Arena'da oynanacak karşılaşmayı hakem Luca Banti yönetecek. Saat 21.45'te başlayacak olan maçı Lig tv 3 canlı y

Juventus Roma maçı hangi kanalda?

Juventus Roma maçı hangi kanalda, saat kaçta, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar

Seri A'da bu hafta Juventus Roma ile karşılaşacak.Juventus Arena'da oynanacak karşılaşmayı hakem Luca Banti yönetecek. Saat 21.45'te başlayacak olan maçı Lig tv 3 canlı yayınlayacak.

Karşılaşma öncesinde Juventus ligde 42 puanla 2. sırada bulunuyor Roma ise 35 puanla 5. sırada yer alıyor.

İki takım bugüne kadar 171 kez karşı karşıya geldi. Juventus bu karşılaşmalarda 80 kez kazanırken Roma 42 kez galip geldi ve 49 maç berabere sonlandı. Juventus ev sahipliğinde oynanan 85 maçta ev sahibi 54 galibiyet alırken misafir takım 10 kez kazandı ve 21 maç berabere sonalndı

Maç öncesi bilgiler

Juventus evinde Roma ile oynadığı son dört lig maçını kazandı.
Juventus Serie A'da oynadığı son 10 maçı kazandı; Ocak 2014'ten bu yana bir sezon içerisinde yakaladıları en uzun galibiyet serisi.
Juventus Roma ile evinde oynadığı son 12 lig maçının tamamında gol attı.
Roma ligde oynadığı son altı maçta yenilmedi ancak bu altı maçın beşi beraberlik ile sonuçlandı (1G).
Bu sezon Serie A'da Juventus'tan (15) daha az gol yemiş olan tek takım İnter (13).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor