İtalya'dan flaş Süper Lig kararı!

'Avrupa Süper Ligi'ne katılanlar Serie A'dan men edilecek

İtalya'dan flaş Süper Lig kararı!

İtalya Futbol Federasyonu, Serie A takımlarının FIFA ve UEFA tarafından düzenlenmeyen herhangi bir turnuvaya katılmalarını engelleyecek düzenlemeyi onayladı. Böylelikle 'Avrupa Süper Ligi'ne katılan takımlar Serie A'dan men edilebilecek.

İtalya Futbol Federasyonu'ndan, 12 takımın geçtiğimiz hafta ilan ettiği ve futbol kamuoyunun yoğun tepkisi üzerine rafa kaldırılan Avrupa Süper Ligi projesine dair yeni bir hamle geldi. Federasyon başkanı Gabriele Gravina, UEFA ve FIFA tarafından düzenlenen turnuvalar haricinde başka bir organizasyona katılan takımların Serie A'dan men edileceğini açıkladı.

Agenzia Italia'nın haberine göre Gravina, düzenlediği basın toplantısında hangi kulüplerin Avrupa Süper Ligi'nde kaldığına dair bilgilerinin olmadığını belirtti. Avrupa Süper Ligi projesinin, ekonomik sorunlar yaşayan kulüplerin gösterdiği bir tepki olarak yorumlanmaması gerektiğini savunan Gravina, durumun irdelenmesi gereken hassas bir konu olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler