İşte Visca'nın bedeli!

Başakşehir bonservisini belirledi

İşte Visca'nın bedeli!
Trabzonspor'un istediği futbolculardan biri olan Visca'nın bonservis bedeli belli oldu.

Medipol Başakşehir'in yıldız oyuncusu Edin Visca, yeni sezonda farklı bir takımda forma giyme isteğini kafasına koydu. Başakşehir kariyerini sonlandırmak ve daha büyük bir takımda forma giymek isteyen 28 yaşındaki futbolcu, önümüzdeki günlerde transfer görüşmelerinin yapacağı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezon Sevilla ve Valencia gibi takımlarla adı anılan Boşnak futbolcu için teklifler gelmiş ancak Visca, Ağustos ayında kulübüyle sözleşmesini uzatmıştı.

Edin Visca'nın bu sezon sonu itibariyle ayrılmak istemesinin ardından, Medipol Başakşehir de bonservis bedeli için kararını verdi. Daha önce Visca için 6,5 milyon euroluk teklifler alan Başakşehir'in bu rakamın altına inmeyeceği ortaya çıktı.

Edin Visca'dan önemli bir transfer geliri elde etmek isteyen Başakşehir'in ilk etapta takas önerilerine sıcak bakmadığı ve bonservis bedeli karşılığında bu satışa onay vereceği öğrenildi.

Sporx

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor