İşte TS'yi yakan hakem hataları

Hakem ve yardımcı hakemler, 2008-2009 sezonunun ilk devresine damgalarını vurdu. Aynı pozisyon için verilen farklı hakem kararları, tartışılan penaltılar ve kartlar ligin altını üstüne getirdi.  Trabzonspor'u sezonun ilk yarısında yakan hakemler Hüseyin G

İşte TS'yi yakan hakem hataları


Hakem ve yardımcı hakemler, 2008-2009 sezonunun ilk devresine damgalarını vurdu. Aynı pozisyon için verilen farklı hakem kararları, tartışılan penaltılar ve kartlar ligin altını üstüne getirdi.

Trabzonspor'u sezonun ilk yarısında yakan hakemler Hüseyin Göcek, Selçuk Dereli, Halis Özkahya, Kamil Abitoğlu, Trabzonspor hakemler yüzünden Sivasspor, Kayseri ve Bursa maçlarında hakemler tarafından puanı çalındı ve buna rağmen ligin en centilmen takımı Trabzonspor oldu.

EN CENTİLMEN TRABZONSPOR

Toplam 49 -hafta başına 3.06 ortalama- kırmızı ve 623 de -maç başına 4.33, hafta başına 38.94 ortalama- sarı kartın gösterildiği ilk yarının en centilmen takımı Trabzonspor oldu. Karadeniz ekibinin futbolcuları yalnızca 1 kırmızı kart görürken, 37 kez de sarı kartla cezalandırıldı.

İşte hakemler tarafından adil yönetilmeyen Trabzonspor'un o karşılaşmaları

 2.HAFTA

A.Gücü - Trabzon (Hüseyin Göcek): Trabzon'un nizami golü, yardımcı tarafından iptal edildi. Trabzon 2-1 kazandı.

7.HAFTA

Galatasaray - Trabzon (Bünyamin Gezer): Servet eliyle gol attı ve farkı ikiye çıkardı. Yardımcı ve Bünyamin Gezer göremedi. Lincoln, bayrak direğini yerinden sökerek, uzun süre şov yaptı. Hakem Gezer, kuralların emrettiği sarı kartı, Brezilyalı futbolcuya gösteremedi.

12.HAFTA

Trabzon - Sivasspor (Selçuk Dereli): Umut'a ceza alanı içinde açık faul var. Dereli penaltıyı veremedi. Trabzon iki puan kaybetti.

13.HAFTA

Kayseri - Trabzon (Halis Özkahya): Kayseri'nin kazandığı penaltı ise doğru bir karar değildi.

14.HAFTA

Bursaspor - Trabzon (Kamil Abitoğlu): Sercan'ın attığı gol, açık ofsayt. Yardımcıya uyan hakem Abitoğlu, golü verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor