İşte Salih Dursun'un yeni takımı

Trabzonspor'un eski futbolcusu Salih Dursun'un yeni takımı belli oldu.

İşte Salih Dursun'un yeni takımı
Trabzonspor'da Galatasaray'dan kiralanarak 2 sezon oynayan Salih Dursun takımına döndükten sonra forma şansı bulamadı. Takım arayışlarına başlayan Salih'in Antalyaspor'la anlaştığı öğrenildi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaraylı Salih Dursun ile anlaşmaya vardıklarını söyledi. Tecrübeli hoca, şu an sadece "Salih Dursun transferi bitti" şeklinde konuştu. Galatasaray ile 2018'e kadar sözleşmesi olan olan Salih bu sezon kupada sadece 16 dakika süre alabildi.

Trabzonspor'da oynadığı futbol çok beğenilmese de deplasmanda oynanan Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'e isyan ederek kırmızı kart gösteren Salih Dursun, bordo mavili camiada oldukça sevilmeye başlamıştı. Adının caddeye bile verildiği ve isyanın sesi olarak gösterilen Salih Dursun artık Antalyaspor forması giyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor