İşte Morteza'nın yeni takımı

Trabzonspor'a gelmeyen ve kariyerini ülkesinde sürdüreceğini söyleyen Morteza, Belçika'ya gitti!

İşte Morteza'nın yeni takımı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un uzun süre transfer gündeminde yer alan ve İstanbul'da görüşüldükten sonra transferinden vazgeçilen Morteza Pouraliganji  Belçika ekiplerinden KAS Eupen ile anlaşmaya vardı.

Trabzonspor'a transferi iptal olduktan sonra sosyal medyadan açıklama yaparak kariyerine ülkesinde devam etmenin kendisi için daha iyi olacağını söyleyen İranlı stoper Mortaza, Belçika takımına transfer olarak herkesi şaşırtırken "Avrupa'da oynamak her zaman amacım ve hayalimdi" dedi.

Morteza Eupen için tamamen motive olduğunu belirtirken "Kariyerim boyunca farklı ülkelerde ve farklı seviyelerde kendimi kanıtladım. Avrupa'da oynamak her zaman amacım ve hayalim olmuştur. Bu yeni mücadeleyi dört gözle bekliyorum ve KAS Eupen'e bana olan güveni ve inançları için teşekkür etmek istiyorum. Tamamen motive oldum ve her zaman geliştirmek ve kazanmak istiyorum. KAS Eupen için değerli bir oyuncu olmak için elimden geleni yapacağım. Yeni kulübümde olmak ve KAS Eupen takımıyla birlikte çalışmak için sabırsızlanıyorum. " ifadelerini kullandı.

İranlı futbolcu yeni takımıyla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler