İşte ırkçılığın büyük cezası (!)

Barcelona'nın Villarreal ile deplasmanda yaptığı ve 3-2 kazandığı maçta, Brezilyalı oyuncu Daniel Alves'e tribünlerden muz atılmıştı. İspanyo Futbol Federasyonu ise konuyla ilgili verdiği kararı açıkladı.Köşe atışı kullanmak isteyen Dani Alves'e tribünler

İşte ırkçılığın büyük cezası (!)

Barcelona'nın Villarreal ile deplasmanda yaptığı ve 3-2 kazandığı maçta, Brezilyalı oyuncu Daniel Alves'e tribünlerden muz atılmıştı. İspanyo Futbol Federasyonu ise konuyla ilgili verdiği kararı açıkladı.

Köşe atışı kullanmak isteyen Dani Alves'e tribünlerden muz atılmış, Brezilyalı futbolcu da tepki olarak muzu alarak yemişti. Sahaya muz atan Villarreal taraftarı ise şartlı olarak serbest bırakılmıştı.

Öte yandan, İspanya Futbol Federasyonu'nun maçlardan sorumlu komitesi, olayla ilgili Villarreal Kulübü'ne yönelik soruşturma açtı ve kulübe verilen ceza açıklandı.

Buna göre Villarreal, 12 bin euroluk cezaya çarptırıldı. Kararın ardından birçok kesim cezanın çok az olduğu yönünde görüş birliğine vardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler