İstanbulspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta canlı yayın hangi kanalda?

Türkiye Kupası'nda İstanbulspor sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. İstanbulspor Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar

İstanbulspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta canlı yayın hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. Son 16 turunda rövanş maçları bugün oynanmaya b aşlıyor. Bugün oynanacak maçlardan İstanbulspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

İlk maçta sarı lacivertlilerin 2-0 kazandığı maçın rövanşı bugün oynanacak. İstanbulspor sürpriz yazarak turu atlamak isterken Fenerbahçe ilk maçın avantajıyla sahadan turu geçerek ayrılmanın peşinde olacak.  İstanbulspor Fenerbahçe maçı saat 20.30'da başlayacak ve Atv'den canlı yayınlanacak.  Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadeleyi hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Onun yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ile Ali Saygın Ögel yapacak.

Fenerbahçe’nin karşılaşmaya gençlerden ve sezon içinde çok süre alamayan oyunculardan kurulu bir kadro ile çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe Türkiye Kupası 5. Tur'da Adana Demirspor'u 4-1 ve 6-0'lık skorlarla mağlup ederek bir üst tura adını yazdırmıştı. Sarı-lacivertli takım Süper Lig'de ise bu sezon sadece 2 kez mağlup oldu. 17 maça çıkan Fenerbahçe 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor