İdmanocağı'ndan bir transfer daha

İdmanocağı Almanya'da forma giyen oyuncuyu transfer etti.

İdmanocağı'ndan bir transfer daha
Trabzon İdmanocağı Alman ekibinde forma giyen oyuncuyu transfer etti.

Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden İdmanocağı, geçen sezon Almanya'da Dresdner SC takımında forma giyen Kristina Mikhailenko'yu transfer etti.

Kulübün Voleybol Şube Sorumlusu İbrahim Yanmış, Belaruslu oyuncu Mikhailenko ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Mikhailenko'nun transfer listelerinde yer alan bir oyuncu olduğunu belirten Yanmış, "Hocamızın titiz teknik analizleri ve oynatmak istediği oyun karakterine uygun olduğuna inandığımız bir oyuncuyu transfer ettik. Pasör ile aynı lisanı konuşmalarını avantaja çevirmek istiyoruz." diye konuştu.

Yanmış, transfer çalışmalarının devam edeceğini de ifade ederek, "Birkaç oyuncuyu daha renklerimize bağlayarak, transferi kapatacağız." dedi.

Öte yandan Yanmış, daha önce prensipte anlaştıkları Odina Bayramova'nın transferinde sorun çıktığını dile getirerek, iyi bir smaçör oyuncu arayışını sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor