İdmanocağı'nda büyük yapılanma

Trabzon İdmanocağında Futbol Takımları Koordinatörlüğüne Yalçın Çoskun getirildi.

İdmanocağı'nda büyük yapılanma
Trabzon’un en eski ve tarihi kuluplerinden biri olan İdmanocağı’nın Futbol Şube Sorumlusu Hakan Karanis, Futbol Takımları Koordinatörlüğüne amatörün deneyimli antrenörlerinden Yalçın Çoskun’un getirildiğini açıkladı.

YENİDEN ÜRETECEĞİZ

Karanis,  İdmanocağı’nın büyük bir yapılanmaya girdiğini belirterek şöyle konuştu: "İlk hedeflerimiz arasında altyapı gruplarımızı yeniden hareketlendirmek ve canlandırmak olacaktır. Yalcın hocamızı tüm futbol gruplarının başına getirdik. Kendisi başta A futbol takımı olmak üzere alt yapı kategorilerimize yeniden bir sistem getirecektir. İdmanocağı olarak tüketen takım değil yeniden üreten bir takım durumun geleceğiz. Bu işi aceleye getirmek gibi bir niyetimiz yok. Her işi sindire sindire yapmak istiyoruz.’’ dedi.

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ

Futbol Şube Sorumlusu Hakan Karanis, İdmanocağı’ndan yetişen birisi olarak tüm ağabey ve büyüklerimize kucak açtıklarını da vurgulayarak, "Artık kucaklayacağı olacağız. İdmanocağı’nın duayenlerini yanımızda görmek istiyoruz. Onların yanlarına giderek fikir ve görüşlerini alarak yolumuzu çizeceğiz.’’ dedi.

Karanis, Yalçın Çoşkun hocanın alt yapı konusunda önemli bir deneyime sahip olduğunu da ifade ederek, Yıldız 61 Futbol Takımı’nın İdmanocağı ile birleşerek yoluna emin adımlarla devam edeceğini de sözlerine ekledi.İdmanocağı Futbol Takımı Koordınatörlüğüne getirilen antrenör Yalçın Çoşkun ise, sarı-kırmızılı kulübün eski bir oyuncusu olduğunu belirterek kendine verilen  bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirmek için arkadaşlarıyla birlikte çalışacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor