İbrahim Yazıcı'dan Şener'e laf !

Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e yönelik ilginç açıklamalarda bulundu. İbrahim Yazıcı, Sadri Şener'in "Geçen senenin şampiyonu Trabzonspor'dur. Kağıt üzerinde tescile gerek yok" açıklamasına yönelik olarak Şener'in

İbrahim Yazıcı'dan Şener'e laf !

Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e yönelik ilginç açıklamalarda bulundu.

 

İbrahim Yazıcı, Sadri Şener'in "Geçen senenin şampiyonu Trabzonspor'dur. Kağıt üzerinde tescile gerek yok" açıklamasına yönelik olarak Şener'in bu açıklamayı Fenerbahçe'nin bazı dosyalarda adının geçmesinden dolayı söylediğini ifade etti.


Trabzonspor'un da aynı dosyalarda adının geçtiğini aktaran Başkan Yazıcı, "O zaman ben de desem ki biz de ligin üçüncüsüydük. Şampiyonluk benim hakkım diye; ama biz bunu söylemiyoruz, bekliyoruz. Adalet yerini bulacaktır." dedi.

Birtakım temaslarda bulunmak amacıyla KKTC'de bulunan Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, açıklamalarda bulundu. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in ligde geçen yılki şampiyonluğun Trabzonspor'un olduğu yönündeki iddiasını değerlendiren Yazıcı, bugüne kadar bu yöndeki açıklamalara kesinlikle girmediğini söyledi. 

 

Şener'in yapmış olduğu açıklama karşısında geçen yılki şampiyonun Bursaspor'un olabileceğini iddia edebilmelerine rağmen böyle bir açıklamadan uzak durduklarını dile getiren yazıcı şunları söyledi:

"Ben böyle konulara bugüne kadar girmedim. Ben de dersem ki sayın Şener Trabzon şampiyon diyor.

Çünkü Fenerbahçe'nin bazı olaylara adı karıştı diye, aynı dosyaların içinde Trabzonspor'un adı da geçmiyor mu?

 

Netice itibariyle bunlar bitmeden bunları konuşmak yersiz olur. O zaman ben de dersem ki şampiyonluk benim hakkım ben de ligin üçüncüsüyüm diye, ama biz bekliyoruz.

 

Adalet yerini bulacaktır. Ne varsa hepsi çıkacaktır. Hak eden de kazanır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler