Hollanda'yı sallayan Trabzonlu golcüye Süper Lig'den iki resmi teklif!

Sparta Rotterdam forması giyen Halil İbrahim Dervişoğlu'na Süper Lig'den iki resmi teklif gittiği öğrenildi.

Haber61 Spor Servisi

Hollanda'nın Sparta Rotterdam takımında forma giyen ve Tabzonlu gurbetçi futbolcu Halil Dervişoğlu'na Galatasaray ve Beşiktaş'ın resmi teklif yaptığı öğrenildi.

Sezon başında Trabzonspor'a da önerilen Halil İbrahim için özellikle Fatih Terim'in devre arasından itibaren ısrarla istediği biliniyordu. Trabzonlu golcü için Galatasaray ve Beşiktaş'ın sezon bitmeden harekete geçtiği bildirildi. İki takımında Hollanda ekibine teklif yaptığı kaydedildi.

19 yaşındaki Trabzonsporlu futbolunun geleceği ile ilgili nasıl bir karar vereceği şimdiden merakla bekleniyor.

Halil İbrahim Dervişoğlu kimdir?

8 Aralık 1999'da Hollanda'nın Rotterdam kentinde dünyaya gelen genç futbolcu aslen Trabzonlu'dur. Forvet pozisyonunda oynayan gurbetçi futbolcu Sparta Rotterdam altyapısında yetiştikten sonra aynı takımda bu sezon profesyonel oldu. Geçen yıl u21 takımında toplam 32 maça çıkan genç oyuncu 24 gole imza atarken 11 de asist yaptı.

Halil İbrahim Dervişoğlu kimdir?

Halil İbrahim Dervişoğlu aynı zamanda Türkiye Milli Takımlarının alt kategorilerinde de forma giyiyor. Takımıyla sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan futbolcu güçlü fiziğiyle de öne çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler