Hikmet Karaman “rövanşı alacağız” dedi taraftar boşanmaktan vazgeçti

Trabzonspor Kayserispor maçı öncesinde Hikmet Karaman’ın sözleri Kayserispor taraftarını gaza getirdi.

Hikmet Karaman “rövanşı alacağız” dedi taraftar boşanmaktan vazgeçti

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında Kayserispor ile sahasında karşılaşacak.

Hafta içinde Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın verdiği röportajda kullandığı sözler bordo mavili taraftarların tepkisini çekmişti.

Karaman’ın “Trabzonspor’dan rövanşı almak istiyoruz” sözleri Kayserispor taraftarlarında da yankı bulurken, ATV’de yayınlanan Esra Erol’un programında eşinden boşanmak üzere olan bir kişinin boşanmayı maç için ertelemek istemesi dikkatlerden kaçmadı. 

Programda gitmesi gerektiğini söyleyen kişi “Hem maç hem iş. Kayserispor Trabzonspor maçı var. Benim için çok önemli. Ben maça gideyim boşanma beklesin. Pazartesi olsun boşanma. Kayserispor ile ilgili totemim var.” İfadelerini kullandı.

Erol’un şahsa yönelttiği “Kayserispor mu, evlilik mi?” sorusuna ise “Kayserispor” cevabını vermesi gerginliğin geldiği son noktayı gösterdi. 

Karaman yıllar önce de Çaykur Rizespor’un başındayken yaşadığı küme düşme başarısızlığı sonucu “Bu şehir bugünü unutmaz” diyerek iki kardeş takımın taraftarlarının aralarının açılmasına neden olmuştu.

Şimdi de bordo mavililerin kardeş takım olarak gördüğü Kayserispor ile de arasının açılmasına neden olabilecek açıklamalarda bulunması tepki çekiyor.

Süper Lig’de herhangi bir iddiası olmayan ve orta sıralarda yer alan Kayserispor taraftarının boşanmayı erteleyecek kadar gerilmesinin nedeni Hikmet Karaman’ın hafta içinde yapmış olduğu “rövanşı alacağız” açıklaması olduğu yorumları yapıldı.

Kayserispor taraftarı tarafından Trabzonspor’a karşı bu denli bir hırsın Hikmet Karaman’a ne kazandıracağı da merak konusu oldu. 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor