Herkes Cüneyt Çakır'ı konuşuyor!

İngiltere ve Hırvatistan'da gündeminde ilk sırada yer aldı.

Herkes Cüneyt Çakır'ı konuşuyor!

Cüneyt Çakır'ın İngiltere-Hırvatistan maçına atanması her iki ülkenin basınlarında geniş yer buldu. Dünya Kupası yarı final karşılaşmasını yönetecek olan deneyimli hakem için İngilizlerin bir nebze tedirgin olduğu gözlerden kaçmadı.

İNGİLİZ BASINI: 3 İNGİLİZ'İ ATAN HAKEM YARI FİNALİ YÖNETECEK

Çakır'ın daha önce yönettiği İngiliz ekiplerinin maçlarındaki kararları geniş yer kapladı. Daily Telegraph "Üç İngiliz futbolcuyu oyundan atan hakem yarı final maçını yönetecek" başlığıyla yayınladı.

"FERGUSON'U ÖFKE KRİZİNE SOKTU"

The Independent "John Terry'yi oyundan atan adam olan Cüneyt Çakır, İngiltere-Hırvatistan maçının hakemi" başlığıyla verdiği haberde "Çakır, Sir Alex Ferguson'u öfke krizine sokmuştu" ifadeleri kullanıldı.

"KATI-KURALCI TARZI VAR"

The Independent'ın analizi şöyle devam etti: "Cüneyt Çakır'ın çok katı ve kuralcı bir maç yönetme tarzı var. Mesafeleri ölçerken son derece titiz davranıyor. Aldatmaya yönelik hareketleri gözünden kaçırmıyor. FIFA ve UEFA'nın üst düzey hakemi kart kararlarında adil davranıyor ve kartlara son çare olarak başvurmaya çalışıyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor