Hekimoğlu Trabzon'un yeni teknik direktörü belli oldu!

TFF 3. Lig takımlarından Hekimoğlu Trabzon teknik direktör Bülent Demirkanlı ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Hekimoğlu Trabzon'un yeni teknik direktörü belli oldu!

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve zirve yarışında liderliği bırakmayan Hekimoğlu Trabzon, A Takım teknik direktörü Ahmet Özen ile yollarını ayırmasının ardından, takımının başına teknik direktör Bülent Demirkanlı'yı getirdiklerini açıkladı.

Hekimoğlu Trabzon'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Yönetim kurulumuz A Takım Teknik Direktörlüğü görevine Trabzon’un deneyimli teknik adamlarından Bülent Demirkanlı’yı getirdi. Demirkanlı sezonu sonuna kadar kulübümüzle anlaşma sağladı.

Kulüp Başkan vekilimiz Suat Hekimoğlu, “ Bülent Hoca geçmişi başarılarla dolu bir teknik adam. Kendisinin Kulübümüzde başarılı olacağından kuşkumuz yok. Bülent Demirkanlı’nın şampiyonluk kariyerine H. Trabzon FK’yıda eklemesini istiyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi. 
 
Bülent Demirkanlı da yaptığı açıklamada Hekimoğlu Trabzon FK yönetim kuruluna kendisine bu görevi layık gördükleri için teşekkür etti. Demirkanlı, “ Benden Öce bu kulüpte görev yapan Sadi Tekiloğlu ve Ahmet Özen hocalarıma teşekkür ediyorum. Onnlardan aldığımız bu bayrağı daha üst seviyelere taşımanın gayreti içinde olacağım. Hekimoğlu Trabzon FK yönetim Kurulunun ve camianın beklentilerini iyi biliyorum. Bu beklentileri boşa çıkarmamak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. İnşallah şampiyonluk kupasını Trabzon şehrine getireceğiz “ dedi.

Bülent Demirkanlı’nın yardımcılıklarını Behçet Lokumcu, Aslan Toklu yaparken kaleci antrenörü olarak ta Murat Aslan görevine devam edecek.

BÜLENT DEMİRKANLI KİMDİR?

19 Ocak 1958 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Demirkanlı 1997/98 sezonunda Bayburtspor'da antrenörlük görevini üstlenmesinin ardından sırasıyla Artvin Hopaspor, Araklıspor, Ünyespor, Bayrampaşa, Ankara Demir, Kırıkhanspor, İstanbulspor, Diyarbekirspor, Kemerspor 2003, Denizli A. Spor, Tepecikspor ve Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor takımlarında teknik direktörlük yapmıştır.

Transfermarkt verilerine göre kariyerinde en çok maça İstanbulspor (28 Maç) ile çıkan deneyimli teknik adam, son takımı Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor'da 2,08'lik maç başına puan ortalamasını yakalayarak en başarılı sezonunu geçirmiştir.

Hekimoğlu Trabzon'un yeni teknik direktörü belli oldu!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor