Hekimoğlu Trabzon'un rakibinde şehire Trabzonlu teknik adamın resimleri asıldı

Hekimoğlu Trabzon'un Play-Off maçlarındaki rakibinde tüm şehir takımlarının bayraklarıyla donatıldı.

Hekimoğlu Trabzon'un rakibinde şehire Trabzonlu teknik adamın resimleri asıldı

İzmit Belediyesi, TFF 2. Lig Play Off Yarı Final birinci maçında Hakimoğlu ile karşılaşacak olan Kocaelispor’a destek olmak amacıyla kenti tüm futbolcuların yer aldığı “Bu kent sana inanıyor” bayraklarıyla donattı.

Kocaelispor, TFF 2.Lig Play-Off Çeyrek Finali ikinci maçında Ankara Demirspor’u 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Kocaelispor, yarı final birinci maçında Trabzon Hekimoğlu ile karşılaşacak. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise şampiyonluğa yaklaşan Kocaelispor’a destek olmak ve kentteki şampiyonluk havasını pekiştirmek amacıyla sokakları Kocaelispor bayraklarıyla donattı. İzmit Belediyesi, yarın akşam Kocaeli Stadı’nda oynanacak yarı final maçı öncesi kent merkezini yeşil-siyah renklerle süsledi. Sokaklarda, tüm futbolcuların ve teknik direktörün fotoğrafının bulunduğu ve üzerinde ‘Bu kent sana inanıyor’ yazılı bayraklar yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor