Hekimoğlu Trabzon FK'dan ilk transfer

Hekimoğlu Trabzon FK, Kızılcabölükspor'un oyuncusu Tayfun Sabri Gümüşoğlu'nu kadrosuna kattı.

Hekimoğlu Trabzon FK'dan ilk transfer

Hekimoglu Trabzon FK, ilk resmi futbolcu transferini gerçekleştirdi. Kulübün daha önce prensip anlaşmasına vardığı savunma oyuncusu Tayfun Sabri Gümüşoğlu ile bugün sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Kızılabölük formasını giyen 27 yaşındaki tecrübeli oyuncu solbek mevkiinde görev yapıyor.

Hekimoğlu Trabzon FK’da Mali Saymanı Sami Karaman’ın hazır bulunduğu imza töreninde Tayfun Sabri Gümüşoğlu kendisini 1 yıllığına Lacivert Kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı. İmza töreninde konuşan tecrübeli oyuncu, “Hekimoğlu Trabzon FK hakkında çok olumlu referanslar aldım. Çok güçlü bir yönetimi ve Sadi Tekelioğlu gibi tecrübeli bir teknik adama sahip bu camiada forma giyecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Futbolculuk kariyerim açısından önemli bir kulübe geldim. İnşallah iyi bir sezon geçirir beklentilere cevap verir ligi hedeflediğimiz noktada da bitiririz” dedi.

Kulübün Mali Saymanı Sami Karaman da yaptığı açıklamada Tayfun’un transferi ile resmi imza törenlerine start verdiklerini söyledi. Transfer konusunda ince eleyip sık dokuduklarının altını çizen Karaman, ”Genç, dinamik, heyecanlı ve uyumlu bir futbolcu kadrosu oluşturmaya çalıştık. Bunu da önümüzdeki günlerde saha çalışmalarımız başladığında herkes görecek. Bugünde kendisi hakkında olumlu referanslar aldığımız ve müsabakalarını takip ettiğimiz Tayfun Sabri Gümüşoğlu ile sözleşme imzaladık. İnanıyorum ki bizlere çok katkısı olacak. Kendisinden sakatsız başarılı bir sezon geçirmesini arzu ediyor, camiamıza hayırlı olmasını diyorum” dedi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor