Hekimoğlu Trabzon'da bir transfer daha

Hekimoğlu Trabzon orta sahaya takviye yaptı.

Hekimoğlu Trabzon'da bir transfer daha

Hekimoğlu Trabzon,  Akhisarspor’dan başarılı orta saha oyuncusu Eray Ataseven’i kadrosuna kattı. Hekimoğlu Trabzon FK Tesislerinde Başkan Vekili Suat Hekimoğlu’nun katılımı ile yapılan imza töreninde Eray Ataseven kendisini 2 yıllığına kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Başkan Vekili Suat Hekimoğlu, “Bu sezon kaliteli bir kadro kurduk. Bunun da meyvelerini toplamaya başladık. Akhisarspor’dan Eray’ı da alarak kadromuzu güçlendirdik. Şampiyonluk hedefimiz var. Eray da bu hedef doğrultusunda katkılı olacaktır” dedi.

Yeni transfer Eray Ataseven de, “Benim bu kulübe gelmeme vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Şampiyonluk hedefi olan bir takıma geldiğim için mutluyum. İnşallah takım arkadaşlarımızla birlikte en iyi katkıyı sağlayıp sezon sonu da şampiyonluk kupasını kaldıracağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor