Hedef TS mi yoksa 'Cuper' miydi ?

Trabzonspor maçı sonrası Orduspor teknik kadrosu ve futbolcularının bir grup taraftarın taşlı saldırısına uğraması ile ilgili başkan Nedim Türkmen’den çarpıcı iddialar geldi. Olayın basına yansıdığı haliyle aslında hedefin Trabzonspor olduğuna dair iddial

Hedef TS mi yoksa 'Cuper' miydi ?

Trabzonspor maçı sonrası Orduspor teknik kadrosu ve futbolcularının bir grup taraftarın taşlı saldırısına uğraması ile ilgili başkan Nedim Türkmen’den çarpıcı iddialar geldi.

 Olayın basına yansıdığı haliyle aslında hedefin Trabzonspor olduğuna dair iddiaları yalanlayan Türkmen, “Olay organizeydi ve asıl hedef teknik direktörümüz Hector Cuper’di.” açıklaması yaptı.

 Şok saldırıyla ilgili özel açıklamalarda bulunan başkan Türkmen, “Ben olayın arkasında kimler olduğunu tahmin ediyorum. Şu anda 15 kişi emniyette sorguda. Emniyet bu organizasyonun arkasında kim olduğunu ortaya çıkaracaktır. Oradan çıkmadığı takdirde ben çıkartacağım. Bu olay Orduspor’un gidişini durdurmak için yapıldı. Çünkü kulüp kurumsallaştı, modernleşti ve büyüdü. Artık Kulüp üzerinden geçinme devri bitti.

Böyle olunca bu olay Ordu’daki bazı kişileri grupları rahatsız etti. Takımda iyi gidiyor. Yapılacak tek şey kalıyor o da bu takımın en önemli gücü beyni olan teknik direktör Hector Cuper’in gözünü korkutmak ve buradan kaçırtmak. Bu planlı bir şeydi. Allah korusun otobüste çift cam olmasaydı oradan cenaze çıkardı. Biri ölebilirdi. Hoca korktu ama ailesi daha çok korkmuş. Hemen ertesi gün eşi hocayı aramış ve dön demiş. Böyle bir durumdan hangi evlat hangi eş korkmaz tedirgin olmaz” dedi.

 Türkmen, olayın meydana geldiği yere de dikkat çekerek, “Olayın olduğu yer ve kaçış biçimi her şey bu işin organize olduğunu gösteriyor. Araba bulundu, kişiler yakalandı. Kısa bir sürede işin kokusu çıkar. Çünkü taraftar oyundan dolayı stada futbolcuları teknik kadroyu alkışlamış. Böyle bir şey neden yapsın. Şu anda kişilerin telefon kayıtları ve staddaki kayıtları emniyet tarafından inceleniyor.

Halkta büyük tepki içinde ve yarın da (Perşembe) şehirde yürüyüş olacak. Kulübü kurumsal hale getirmemiz şehrimizdeki belli adamları rahatsız etti. Örneğin 1984 yılından beri bir Allah’ın kulu aidat ödememiş. Kanun ve tüzüğümüz ortada. Bu böyle olmaz dedik, homurdanmalar başladı. Bu sadece bir örnek. Biz kimsenin Orduspor üzerinden rant elde etmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor