Hamzaçebi FB üyesiymiş !

3 Temmuz'dan buyana şike süreciyle ilgili bir çok karşı cepheye karşı direnişte olan Trabzonspor camiasına şok etkisi yaratan açıklama. CHP Trabzon eski Milletvekili, CHP Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi olduğu ortaya

Hamzaçebi FB üyesiymiş !

3 Temmuz'dan buyana şike süreciyle ilgili bir çok karşı cepheye karşı direnişte olan Trabzonspor camiasına şok etkisi yaratan açıklama.

 

CHP Trabzon eski Milletvekili, CHP Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi olduğu ortaya çıktı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen Sivil Toplum Örgütleri'yle düzenlenen toplantıda çok önemli açıklamalar yaptı.

Şener, mücadele ettikleri kulüp Fenerbahçe'nin büyük bir siyasi güce sahip olduğunu işaret eden Başkan Şener, örneklendirmeler yaparken, bir gerçeği de ortaya koydu.

 

Trabzonlu vekil ve siyasiler tarafından bu süreçte yalnız bırakıldıklarından yakınan Başkan Şener, "CHP Grup Başkanvekili Trabzon eski milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi. Yani böyle bir durumda ben ne yapayım. Bunlar, bizim kamuoyu gücümüzü de azaltıyor. Bakın size bir örnek vereyim" dedi.

 

Şener, Kulüpler birliği olarak Beşiktaş eski Başkanı TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in Kulüpler Birliği Başkanı olduğu zaman MHP'ye ziyarette bulunduklarını belirtti. Şener, "Bir grupla MHP'yi ziyarete gittik. MHP Genel Başkanı Bahçeli Demirören'e ben genel başkanım ancak siz kulüp başkanısınız 52 mensubumuzla yanınızdayım" diye konuştu.

 

Şener, "Ben Trabzonlu Milletvekillerinin emrimde değil yanımda olmasını beklerdim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor