Halil Umut Meler'in Trabzonspor karnesi

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor Beşiktaş karşılaşmasının hakem Halil Umut Meler yönetecek.

 Halil Umut Meler'in Trabzonspor karnesi

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, haftasonu deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

Süper Lig'in 16. Haftasında deplasmanda Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor'da tek hedef galibiyet. Pazar günü saat 19.00'da Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yapacak. Yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Özgür Yankaya olacak.

Meler'in Trabzonspor Karnesi
Karşılaşmanın Orta hakemi Halil Umut Meler Trabzonspor'un Süper Lig'de bugüne kadar 10 karşılaşmasında düdük çaldı. Bu karşılaşmalarda Trabzonspor 5 galibiyet 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik alırken, 35 sarı kart ile 2 kırmızı kart gördü.Bu kırmızı kartların ikisi de geçtiğimiz sezon oynanan Yeni Malatyaspor karşılaşmasında geldi. Trabzonspor'un rakipleri ise 29 sarı kart görürken hiç kırmızı kart görmedi. Halil Umut Meler Trabzonspor ile Beşiktaş'ın arasındaki rekabette ilk kez düdük çalacak. Meler bordo mavililerin en son Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği müsabakada düdük çalmıştı.

Meler'in Beşiktaş karnesi
Halil Umut Meler Beşiktaş'ın bugüne kadar 7 karşılaşmasını yönetirken siyah beyazlı takım bu karşılaşmaların 3'ünü kazandı. 2 maç berabere biterken 2 maçta da mağlup oldu. Beşiktaş bu karşılaşmalarda 12 sarı ve bir kırmızı kart gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor