Hakkında gözaltı kararı çıkan Tütüneker'den açıklama!

FETÖ/PDY kapsamında gözaltı kararı çıkmıştı...

Hakkında gözaltı kararı çıkan Tütüneker'den açıklama!
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkan eski G.Saraylı futbolcu Uğur Tütüneker'den açıklama geldi. İsviçre 2. Lig ekibi FC Wil'in sözleşmesini feshettiği Tütüneker çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte Uğur Tütüneker'in açıklaması:

"Görevim dolasıyla, öncesinde ve sonrasında vatanımda bulunamadığım süreçte ülkemde meydana gelen hain girişimden dolayı üzüntümün sonsuz olduğunu bildirir bu sebepten dolayı hayatını kaybeden kardeşlerime Allah'tan rahmet ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralılara acil şifalar dilerim.

Bugün hakkımda verilen gözaltı kararını medyadan ve eşimden öğrendim. Uzun yıllardır gerek Galatasaray gerekse Milli takımda oynamış bir futbolcu olarak asla ülkeme ihanet etmedim.

"BEN DE KANDIRILDIM"

Ben de herkes gibi çocukları okutan ihtiyaç sahiplerine destekte bulunduğunu sandığım bu hain grup tarafından kandırıldım.
Bu gruba kurban bağışı ve burs haricinde hiçbir maddi veya manevi destekte bulunmadım.
15 Temmuz günü bu alçakların şerefsiz yüzlerini ben de gördüm.
Gün itibariyle bu sebepten İsviçre'deki kulübümle olan irtibatımı sonlandırdım.
Konu hakkında vicdanım son derece rahat olduğundan ülkeme gelecek ve bana sorulacak tüm sorulara yüreğimle cevap vereceğim.
Buradan Türk Halkına, sayın Cumhurbaşkanımız'a sesleniyorum...

BEN BU VATANIN EVLADIYIM VATANIMA ASLA İHANET ETMEDİM VE ETMEM

Saygılarımla; UĞUR TÜTÜNEKER"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler