Hakan Şükür ve Arif Erdem Galatasaray'dan ihraç edildi!

Mali genel kurulunda ihraç edilmeyen ve pek çok çevreden tepki gören Galatasaray yönetimi bugün Hakan Şükür ve Arif Erdem için ihraç kararı aldı.

Hakan Şükür ve Arif Erdem Galatasaray'dan ihraç edildi!

Galatasaray'da dün yapılan mali genel kurulda kulüp üyeliğinden ihraç talepleri reddedilen Hakan Şükür ve Arif Erdem için sarı kırmızılılar yeniden alarma geçmiş ve üyelikten ihracını tekrar görüşmek için olağanüstü toplanmıştı. Kritik toplantı sonucu Galatasaray Yönetim Kurulu, tüzükteki maddeyi esas alarak Hakan Şükür ve Arif Erdem'i kulüp üyeliğinden aidatlarını yatırmadıkları gerekçesi ile ihraç etti.


Yurtdışına kaçan eski futbolcular Hakan Şükür ile Arif Erdem'in Galatasaray üyelikten ihraç talebi mali genel kurulda oy çokluğuyla reddedilmişti. Bu kararın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray Mali Genel Kurulu’nda Hakan Şükür ve Arif Erdem’in kulüp üyeliğinden ihraç edilmesinin reddedilmesine tepki göstermiş, Galatasaray'ın bu kararı düzeltmesi gerektiğini belirtmişti.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak'ın da Galatasaray'ın tartışma yaratan kararına ilişkin, "Bu isimlere sahip çıkılıyorsa Galatasaray'a yazık ederler" sözleri üzerine Galatasaray Yönetim Kurulu ani bir kararla Hakan Şükür ve Arif Erdem in üyelikten ihracını görüşmek için saat 17:00 de olağanüstü toplanma kararı aldı.

HAKAN ŞÜKÜR VE ARİF ERDEM İLE BİRLİKTE 2700 ÜYE İHRAÇ EDİLDİ

TT Arena'daki yönetim kurulu toplantısı yaklaşık 2.30 saat sürdü. Toplantıda Başkan Dursun Özbek, yönetim kurulu üyelerini tek tek dinledi. Ve Galatasaray Yönetim Kurulu, tüzükteki maddeyi esas alarak Hakan Şükür ve Arif Erdem'i kulüp üyeliğinden aidatlarını yatırmadıkları gerekçesi ile ihraç etti.

Hakan Şükür ve Arif Erdem ile birlikte 2700 genel kurul üyesi de ihraç edildi.

Dün yapılan genel kurulda; Hakan Şükür, Arif Erdem, Zekeriya Öz, Hüseyin Avni Mutlu, İsmail Demiriz ve Şahabattin Harput'un FETÖ nedeniyle üyelikten çıkarılması oylamaya sunulmuş ve oylama sonucu Zekeriya Öz, Şahabettin Harput, Hüseyin Avni Mutlu, İsmail Demiriz ve Hazım Sesli oy çokluğuyla kulüpten ihraç edilmişti. 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler