Hacıosmanoğlu'ndan Erzurumspor sürprizi

Hacıosmanoğlu Erzurumspor'da...

Hacıosmanoğlu'ndan Erzurumspor sürprizi

Trabzonspor'un Muharrem Usta'dan önceki başkanı olan İbrahim Hacıosmanoğlu bir sürprize imza attı. Hacıosmanoğlu, gelecek sezon 2. Lig'de mücadele edecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a yönetici oldu. Eski başkanın yönetimde olmasından daha çok dikkat çeken ise yönetim listesinde adının yanlış yazılması oldu.

Başkanlığa seçilen Ali Demirhan'ın listesinde bulunan Hacıosmanoğlu'nun ismi, İbrahim Hacıosmanoğulları şeklinde yazıldı. Bu nedenle farklı sorular da beraberinde akıllara geldi. Trabzonspor'un başkanlığını yapmış birinin isminin bilinmemesi mi yoksa bilerek mi yanlış yazıldığı merak konusu oldu. 

İşte yönetim listesi;


Konunun sosyal medyada yayılması üzerine Hacıosmanoğlu Haber61'e açıklama yaparak listede olduğunu doğruladı. Başkan Ali Demirhan'ın çok yakın arkadaşı olduğunu belirten Hacıosmanoğlu "Dadaşlar mert insanlar bizde yardım talep ettiler. Büyük hedefleri var. Süper lige çıkmak istiyorlar. Beni aradılar bende listeye yazabilirsiniz dedim. Kendilerine elimizden geldikçe yardımcı olacağız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor