Hacıosmanoğlu'ndan Açıklama

Trabzonspor eski başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, haber61.net'e çok özel açıklamalarda bulundu.İşte Hacıosmanoğlu'nun yapmış olduğu çarpıcı açıklamalar:-TRABZONSPOR İÇİN VELİNİMET BİR KARAR VERİLDİHacıosmanoğlu, “Türkiye Futbol Federasyonunun Trab

Hacıosmanoğlu'ndan Açıklama

Trabzonspor eski başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, haber61.net'e çok özel açıklamalarda bulundu.

İşte Hacıosmanoğlu'nun yapmış olduğu çarpıcı açıklamalar:

-TRABZONSPOR İÇİN VELİNİMET BİR KARAR VERİLDİ

Hacıosmanoğlu, “Türkiye Futbol Federasyonunun Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili verilen kararı Trabzonspor için verilmiş “velinimet” bir karar olarak değerlendiriyorum” dedi.

Trabzonspor-Sivasspor maçındaki olayları kesinlikle tasvip etmediklerini ifade eden Hacıosmanoğlu, “Federasyonun vermiş olduğu kararı Trabzonspor için verilen en olumlu karar olarak görüyorum. Bence en adil bir karar verildi. Ben de çok isterdim, sonucun 1-0 tescil edilmesini ve 3 puanın Trabzonspor'a verilmesini, ama ulusal basında bir kriz yaratıldı. Böyle bir krizin yaratıldığı bir dönemde böyle bir kararı alınması Trabzonspor kulübü menfaatinedir, herkes verilen bu kararı iyi değerlendirmeli” diye konuştu.

-FEDERASYON KRİZ YARATILDIĞI BU DÖNEMDE ÇOK ADİL BİR KARAR VERDİ

Federasyonun maçın tekrarı yönünde değil de Trabzonspor'u 3-0 hükmen mağlup eden bir kararı almış olsaydı, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un hain ilan edileceğini de bildiğini iddia eden Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:

“Trabzon'da neler yazılıp çizildiğini, Trabzon kamuoyunun neler düşündüğünü çok iyi bildiğim için bu konuda Federasyonu bilgilendirdim., Trabzon kamuoyu gerçekleri iyi biliyor, diye kendilerini bilgi verdim. Onlar da bana göre her iki taraf içinde emsal teşkil edecek adil bir karar verdiler. Bu saatten sonra verilen bu kararı eleştirmek federasyona bir haksızlıktır” dedi.

TRABZONSPOR ÇOK BÜYÜK KULÜPTÜR YÖNETİCİLER DE BU BÜYÜKLÜĞE YAKIŞIR HAREKET ETMELİ


Trabzonspor Başkanı ve Yönetim Kurulu, fedarasyonun vermiş olduğu bu kararı neden eleştirdiklerini de anlamadığını da kaydeden Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor yönetimi bu karara neden itiraz ediyor ve eleştiriyor anlamış değilim. Onlar kendi yaptıkları hataları kapatmanın peşinde mi. Trabzonspor kulübünün büyüklüğünü taşıyamıyorlar. Trabzonspor çok büyük bir kulüptür. Bu yönetici arkadaşlarda kulübün büyüklüğüne yakışır bir şekilde hareket etsinler. Trabzonspor her yerde Sivasspor'u yenecek güce sahiptir. Bunun farkında değiller mi. Hiç kimsenin bundan kuşkusu olmasın, verilen karar da en olumlu bir karardır ve art niyetli yaklaşılmamalı” diye konuştu.

TRABZONSPOR'UN AĞIRLIĞINI TAŞIYACAK KİŞİLERİ LİSTEME ALACAĞIM

Trabzonspor'un Aralık'ta yapılacak olan kongresinde aday olacağını daha önceden açıkladığını anımsatan Hacıosmanoğlu, “Aralıktaki kongrede aday olacağımı daha önceden açıkladım. Kongreden 15 gün önce açıklanan yönetimlerin Trabzonspor'a bir şey vermediği ortadadır ve örnekleri çoktur. Ben de bunun için daha önceden adaylığımı açıkladım ve liste çalışmalarımızı da süratli, bir şekilde sürdürüyoruz. Öncelikle Trabzonspor kulübünün ağırlığını taşıyacak arkadaşlardan bizlere aşırı bir talep var. Bizim kriterlerimize manen uyan arkadaşlardan oluşan bir liste yapacağız. Trabzonspor taraftarının beni çok sevdiğini de biliyorum. Onlara bu saatten sonra yönetim istifa diye tezahürat yapmamalarını istedim, bu saatten sonra bu tezahüratlar Trabzonspor kulübüne zarar verir. Şimdi Trabzonspora destek zamanıdır, mevcut yönetim Aralık ayına kadar görevini sürdürsün, takımlarınıza sahip çıkın diye açıklamalarda bulundum. Trabzonspor kriz yaratarak bir yerlere gelmeye çalışan kişilerden değiliz. Trabzonspor'un iyi günde kötü günde yanında olmamız gerekiyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor