Hacıkerimoğlu'na bir destek de Arsin ve Maçka belediye başkanlarından

Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy ve Maçka belediye Başkanı Koray Koçhan'da TFF yönetim Kurulu üyesi Hacıkerimoğlu'na destek geldi

Hacıkerimoğlu'na bir destek de Arsin ve Maçka belediye başkanlarından

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy ve Maçka belediye Başkanı Koray Koçhan'danTürkiye Futbol Federasyonu(TFF) Yöneticisi Mustafa Hacıkerimoğlu'na destek açıklaması geldi.

Trabzonspor-Molde maçı maçı öncesi açıklamalarda bulunan TFF Yöneticisi Mustafa Hacıkerimoğlu, protokol tribünü için kendisinden bilet talebinde bulunulduğunu belirterek, konunun kendisiyle alakalı bir durum olmadığını, protokol tribününden yer isteyenlere yönelik Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından kayıt işlemlerinin yapıldığını söyledi. Birçok kişiden bu konuda telefon aldığını dile getiren Hacıkerimoğlu, bu konuda insanların daha anlayışlı olması gerektiğini vurguladı.

Konuyla ilgili ortak açıklama yayınlayan Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy ve Maçka belediye Başkanı Koray Koçhan, Hacıkerimoğlu'nun açıklamalarına destek verdi.

Belediye Başkanları açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye Futbol Federasyonu Yöneticisi Mustafa Hacıkerimoğlu, Trabzonspor'umuzu TFF'de en iyi şekilde temsil eden değerli bir hemşehrimiz. Biz Trabzonlular olarak TFF Yöneticimiz Mustafa Hacıkerimoğlu'nun işini zorlaştırmamamız gerekiyor. Protokol tribününde kimlerin olacağı Gençlik Ve Spor Bakanlığı tarafından belirleniyor. Kaymakam ve Belediye Başkanları bile protokol tribününde yer almazken protokolle ilgisi olmayan kişiler protokol tribününe alınıyor. Protokolde yer alan bu kişiler, Trabzonspor'umuza ve Türk futbolumuza zarar veren ve yakışıksız durumların ortaya çıkmasına sebebiyet verebiliyor. Bunların önlenmesi için Spor Bakanlığı'mızın gerekli tedbirleri almasına gerektiğine inanıyor, Trabzonspor'umuza ve Türk sporuna başarılar diliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor