Haber61.net'e koşulsuz destek

Trabzonspor'a  başkanlığı döneminde şampiyonluk kazandıran eski başkanlardan Ahmet Celal Ataman, haber61.net'in kamyanyasına koşulsuz destek verdi .   Ataman “Bu sezon şimdiye kadar hiç gözlemlemediğimiz bir şekilde takıma taraftar desteği var. En frapan

Haber61.net'e koşulsuz destek

Trabzonspor'a  başkanlığı döneminde şampiyonluk kazandıran eski başkanlardan Ahmet Celal Ataman, haber61.net'in kamyanyasına koşulsuz destek verdi .

Ataman “Bu sezon şimdiye kadar hiç gözlemlemediğimiz bir şekilde takıma taraftar desteği var. En frapan unsur seyirci ve taraftar unsuru. Şampiyonluk dönemlerinde bile görülmemiş bir şekilde Trabzon'da  birlik beraberlik var. Bunda da mevcut yönetimin de büyük katkısı var. Ancak son dönemlerde küçük olayların fazla büyütüldüğüne inanıyorum. Sizin kampanyanızı çok iyi düşünülmüş bir olay. Kampanyanızı yürekten destekliyorum. Yaygın medyada taraftarın teknik kadro ve futbolcuya olan serzenişleri mikroskopta büyütülerek abartılıyor. Onlara en iyi cevap sizin kampanyanız oldu. Sizi yürekten destekliyorum. Çok iyi düşünülmüş bir olay” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler