Haber61 Kardeş Şehri uyarıyor !

Haber61.net’ten Orduspor taraftarlarına açık çağrı… Aman dikkat ! Galeyana gelmeyin… Trabzonspor’un yarın Orduspor ile karşı karşıya geleceği maç öncesi  geçen yıl Bordo-Mavili otobüsün camlarını kıran ve olay çıkaran Ordu’daki Sarı-Lacivertli taraftarlar

Haber61 Kardeş Şehri uyarıyor !

Haber61.net’ten Orduspor taraftarlarına açık çağrı… Aman dikkat !

 

Galeyana gelmeyin…

 

Trabzonspor’un yarın Orduspor ile karşı karşıya geleceği maç öncesi  geçen yıl Bordo-Mavili otobüsün camlarını kıran ve olay çıkaran Ordu’daki Sarı-Lacivertli taraftarlarının yaptıklarını , Bordo Mavili otobüsün camlarını kırmamalarını unutmaması ve bu maçta bu oyunlara gelmemeleri gerekiyor.

Unutulmaması gereken en önemli konu da iki komşu takımın aralarında oynayacakları müsabaka için yapılması olası provakasyonlara gelmemeleri.

 

Ligin son haftasında iki Karadeniz temsilcisinin kardeşlik ve dostluk maçına şahit olunacak maçta Ordu’daki Bordo-Mavili ve Mor-Beyazlı taraftarlar takımlarına sahip çıkarak centilmence destek vermeli ve Sarı – Lacivertli’lerin yan güçlerine engel olarak maça gölge düşürecek herhangi bir tatsız olaya mahal vermemeliler.

 

Trabzonspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Orduspor maçı öncesinde Ordu’da faal durumda olan Fenerbahçeliler Derneği taraftarlarının Avni Aker Stadı’nda geçtiğimiz Pazar günü yaşanan tatsız olaylar nedeniyle rahat durmayabileceği öğrenildi.

 

Geçtiğimiz yıl Bordo-Mavili otobüsün camlarını kıran ve olay çıkaran Sarı-Lacivertli takımın taraftarına emniyet ekiplerinin dikkat etmelerini de kamuoyu huzurunda talep ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor