Güneş'ten Onur değerlendirmesi

Güneş, Tolga Zengin ve Onur Kıvrak'ı değerlendirdi. Ayrıca Trabzonspor'un başındayken futbolcusu olan bir ismi övdü

Güneş'ten Onur değerlendirmesi
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un önemli isimlerinden olan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş katıldığı bir tv programında açıklamalarda bulundu.

Güneş, Trabzonspor'dayken öğrencisi olan Engin Baytar'ı övdü. Engin'in çok yetenekli bir futbolcu olduğunu söyleyen Güneş " Bir kez sağbek oynattım hayatının futbolunu oynadı. Sağ açık çok yetenekli bir futbolcu. Yazık oldu çocuğa gerçekten. Oynadı, iyi işler yaptı ama gideceği yere gidemedi. Çok yetenekli yaratıcı, özel bir oyuncu. " ifadelerini kullandı.

En beğendiği kalecilerin kim olduğu sorulan Güneş, dünyada Alman kaleci Neuer olduğunu belirterek " Türkiye'de de iyi kaleciler var. Hepsinin farklı özellikleri var. Mesela Tolga Zengin. Ben onun özelliklerini çok beğeniyorum. Moralsiz olmasaydı çok iyi kaleci. Mesela Onur da öyle. Onur daha farklı. O daha refleksli. Tolga uzanması duruşuyla daha farklı . Teknik olarak sıkıntısı var." dedi.



Güneş'ten Onur değerlendirmesi

Güneş'ten Onur değerlendirmesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor