Güneş: Hasreti bitirmek istiyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, uzun yıllardır arzu edilen başarıyı gerçekleştirmek istediklerini belirterek, "Başarılı olduktan sonra Trabzon'u bir futbol kenti haline getirmek istiyoruz" dedi.Trabzon merkezli olarak yayın yapan Spor61.net adlı

Güneş: Hasreti bitirmek istiyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, uzun yıllardır arzu edilen başarıyı gerçekleştirmek istediklerini belirterek, "Başarılı olduktan sonra Trabzon'u bir futbol kenti haline getirmek istiyoruz" dedi.

Trabzon merkezli olarak yayın yapan Spor61.net adlı internet sitesinin yeni yayın dönemi açılışı bugün yapıldı. Zorlu Grand Otel'de düzenlenen törene katılan Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ile spora hizmet eden çok sayıda kişiye plaket verildi.

Şenol Güneş'in birbirinden önemli açıklamaları için ikinci sayfaya geçiniz 

 

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, burada yaptığı konuşmada, "İnternet sitesinin isminde spor ve 61 rakamının net ifadesiyle birlikte yer aldığını görüyoruz. En önemlisi net olmak. Bizim yöremiz nettir. Bugüne kadar iyi, saf düşüncelerimizi her zaman ortaya koyduk. Umarım uzun yıllar arzu edilen başarıyı bu yıl gerçekleştiririz.

Ondan sonra ilk yapacağımız şey Trabzonspor vasıtasıyla Trabzon'a, bölgemize, gençlerimize imkan sağlayacak fabrika yoksa futbol fabrikası kurabilmek olacaktır. Deneyimiz, birikmiş tecrübemiz, abilerimiz, kardeşlerimiz var" diye konuştu.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçoğlu ise Trabzon'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği üzerine Akyazı Stat Projesi'nin başladığını vurgulayarak, "Barış kardeşlik ve centilmenliğin en güzel tezahürü olan futbolda, Galatasaray camiasının güzel mensuplarını tenzih ederek böyle tatsız hadiselerinin olmayacağı bir Trabzon Stadı'nda ve o stadın açılışında Trabzon'a, Trabzon halkına, Trabzonspor'a layık barış centilmenlik ve kardeşliği ortaya koyacağız. UEFA standartlarında güzel statta inşallah buluşacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor