Gümüşhanespor'da Olağanüstü Kongre'ye doğru!

TFF 2. Lig'de mücadele eden Gümüşhanespor'da Olağanüstü Kongre'de başkanlık için Mutlu Gürler ismi ön plana çıkıyor? Mutlu Gürler kimdir? İşte detaylar...

Gümüşhanespor'da Olağanüstü Kongre'ye doğru!

HABER61 - HABER SERVİSİ - LEVENT USTABAŞI

TFF 2. Lig'de mücadele eden Gümüşhanespor Kulübü, olağanüstü kongreye hazırlanıyor. Kulüp Başkanı olarak herkesin kabulleneceği bir isim öne çıktı

Son 3 yıl üst üste şampiyonluğu kovalayan Gümüşhanespor son sezonun üzüntüsü yaşanıyor. Beklenmedik bir şekilde şampiyonluk hedefinden uzaklaşan Gümüşhanespor'da yönetim zaafiyetleri, basına yansıyan bazı tatsız olaylar gibi nedenler sonrası olağanüstü kongre kararı alınmıştı.

28 Temmuz Pazar günü yapılacak Olağanüstü Kongre öncesinde kulüp başkanlığına düşünülen bir isim ön plana çıktı. Gümüşhanespor camiasının ortak noktada birleştiği isim ise Mutlu Gürler oldu.

Spor yöneticiliğinde uzun yıllara dayanan tecrübesi ve kulübün son 15 yıllık serüveninden bulunduğu önemli görevlerden ötürü camia Gürler'e güveniyor.

Mutlu Gürler ise kendisine başkan olunması gibi isteğin olduğunu ancak henüz karar vermediğini belirtti.Gürler ayrıca; İstanbul ve Ankara'da şehrin önde gelen isimleriyle görüşmesinin yanı sıra, Gümüşhane'nin bütün dengelerini gözeterek kulübün Onur Başkanı ve Milletvekili Osman Akgül, Milletvekili Cihan Pektaş ve Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ile görüştüğünü ve olumlu tepkiler aldığını belirtti.

Mutlu Gürler'n başkanlık için Cuma gününe kadar net bir karar vermesi bekleniyor.

Gümüşhanespor'da Olağanüstü Kongre'ye doğru!

MUTLU GÜRLER KİMDİR?

1968 yılında Gümüşhane'nin İkisu köyünde (Harava) dünyaya gelen Mutlu Gürler, Karadeniz Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur ve aynı üniversitede Yüksek Lisansı'nı tamamlamıştır.

1993-98 yılları arasında Orman Bakanlığı Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nde Planlama Mühendisliği, 1998-2011 yılları arasında ise, Adalet Bakanlığı'nda Bakanlık Müşaviri olarak çalışmıştır.

2011 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde danışmanlık görevini üstlenen Gürler, 2015'de görevinden ayrılmıştır.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde Jeotermal Kaynakların Ar-Ge Projesi Koordinatörlüğü'nde iki yıl danışmanlık yapmıştır.

Şimdilerde Adalet Bakanlığı Teknik İller Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapmaktadır ve aynı zamanda Hacetepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde Zemin Araştırma ve Depremsellik Analizleri ile Zemin Güçlendirme konusunda doktora çalışmalarına devam etmektedir.

Gümüşhanespor yönetimlerinde ise Mustafa Canlı, Mustafa Akbulut, Tamer Ünsal, Kurban Karagöz ile birlikte; Ankara Temsilciliği, Dış İlişkiler Koordinatörlüğü, Genel Sekreter ve TFF'den sorumlu asbaşkanlık görevlerini üstlenmiştir.

En son 2015-16, 2016-17 ve 2017-18 sezonlarında Kaya Büyükbayraktar yönetiminde asbaşkan olarak görev yapmıştır.

Gümüşhane'nin efsane takımlarından 15 Şubat Futbol Kulübü'nde gençliğinde altyapıda ve Gümüşhanespor'un ilk kurulduğu yıllarda genç takımı ve A Takımı'nda forma giymiştir.

Üniversite yıllarında da Trabzon'da Kireçhanespor ve Boztepespor takımlarının formalarını terletmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor