Gümüşhanespor başkanından STK'lara tepki

Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Ertürk Yakut açıklama yaptı

Gümüşhanespor başkanından STK'lara tepki

Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Ertürk Yakut , sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Gümüşhane ismi taşıyan Sivil toplum kuruluşlarının Gümüşhanesporun durumunu bilmelerine rağmen ilgi göstermemelerine, destek vermemelerine tepki gösterdi.
 
Ertürk Yakut’un açıklaması şu şekilde ; 
 
“Gümüşhanespor Bu Şehrin Yüreğidir Kalbidir. Daha düne kadar düştü gözüyle bakılan ve kaderine terk edilen, içtiği suyun yediği yemeğin parasını ödeyemeyen mevcut futbolculara borcundan dolayı idman bile yapamayan bir kulüptü Gümüşhanespor. Ve aynı Gümüşhanespor, Gümüşhane Belediye başkanı Ercan Çimen önderliğinde kulüp yönetiminden sosyal medyasına kadar her konuda kurumsallaşma anlamında önemli adımlar atan bir takım haline geldi. Şirketleşmesini tamamlayan kulübümüz, profesyonel ekipler kurarak oluşturacağı altyapısıyla birlikte 5 yıllık süreçte ekonomik bağımsızlığını kazanarak futbolcu ihraç etmeyi planlamaktadır.

Ancak; Sadece belediye başkanımızın ve büyük Gümüşhanespor taraftarımızın desteğiyle hem puan hem de maddi olarak buralara kadar getirdiğimiz kulübümüz, mevcut pandemi şartlarının da etkisiyle ülkemizdeki birçok kulübün yaşadığı ekonomik zorluğu yaşamaya devam ediyor. Mevcut durumda devam eden forma kampanyamıza taraftarımızın teveccühü olmadı ve elde edilen gelir kulübümüzün ihtiyaçlarını tamamen karşılamaktan çok uzakta kaldı. 

Bu süreçte şehrimizi, ulusal ve uluslararası mecralarda temsil eden Güdef, Güsiad, Gümüp, Giad gibi önemli kuruluşlarımızdan siyasilerimizden, bürokratlarımızdan, iş adamlarımızdan maalesef gereken desteği alamadık. 
Merak ediyoruz ve Gümüşhaneyi temsil ettiğini düşündüğümüz bu kuruluşlara soruyoruz;
Gümüşhanespor hepimizin değil mi?
Yukarıda bahsettiğimiz kuruluşlar, şehrimizin tüm değerlerine sahip çıkmak zorunda olan kuruluşlardır ve Gümüşhanespor da bu değerlerden biri değil midir? Şehrimizin en önde gelen isimlerinin oluşturduğu bu derneklerimiz birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Gümüşhanespor’a neden ilgi göstermiyorlar? Yanlış mı bilgilendirildiler? Soru işaretleri mi var? Yönetemediğimizi mi düşünüyorlar? Eğer böyle bir düşünce varsa bizler yönetim olarak anahtarları bugün itibariyle teslim etmeye hazırız. Hatta sadece teslim etmeyeceğiz atılacak her adımda da yanlarında olacağız. Son olarak; kulüplerin sosyal medyadan yazılan yazılarla yönetilmediğini ve bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda olduğumuzu buradan kamuoyuna hatırlatmak isterim. Bizler hiçbir çıkar ve mevki gözetmeden bu şehrin her şeyi olan Gümüşhanespor’umuzun yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Yönetim olarak istişarelere ve eleştirilere sonuna kadar açığız. Yeterki tüm Gümüşhane bütün bileşenleriyle bizlerin yanında olsun. Bu zor dönemde Gümüşhanespor yönetimi olarak hepinize ihtiyacımız var ve gönülden inanıyoruz ki birlikte başaracağız.
Unutmayalım ki; Başka Gümüşhanespor yok. Öyle yada böyle bu ligde kalacağız. “
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor