Gözüne Onur'u kestirdi!

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra futbola veda eden Onur için Beşiktaş iddiası ortaya atıldı

Gözüne Onur'u kestirdi!

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra artık futbol oynamayacağı belirtilen Onur Kıvrak için Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı'nın devreye gireceği iddia edildi.

Fotospor'daki iddiaya göre;

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdulah Avcı'nın birinci kaleci konusunda Onur Kıvrak'ı ikna etmeyi planladığı öğrenildi. Avcı'nın Onur ile yapacağı görüşmenin sonucuna göre Beşiktaş'ta kale transferi netleşecek.

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman’a verdiği ilk raporda, ''takımın en çok kazanan oyuncusu kaleci olmamalı'' diyerek Loris Karius’a ödenen rakamı eleştiren Abdullah Avcı’nın sürpriz bir teklif daha sunduğu iddia edildi. Avcı’nın, Orman’a, ''bırakın Onur Kıvrak’la konuşayım. Milli takımda beraber çalıştık. Eğer gelmeye ikna edersek, elimizde çok daha uygun şartlarda birinci sınıf bir kaleci olur'' dediği bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler