Göztepe'nin başkanı Trabzon'u örnek gösterdi

Göztepe Başkanı Mehmet Serpil, Trabzon'un en iyi örnek olduğunu söyledi.

Göztepe'nin başkanı Trabzon'u örnek gösterdi
Süper Lig'e çıkabilmek için pazar günü Eskişehirspor'la playoff'ta karşılaşacak olan Göztepe'nin Başkanı Mehmet Serpil açıklamalarda bulundu.

Serpil, Süper Lig'e çıkacaklarına inandıklarını belirterek, "Bundan önceki final maçlarına benzemeyecek. Tam bir 'Anadolu Finali' olacak" şeklinde konuştu.

"TRABZON EN İYİ ÖRNEK"

Bir şehrin ulusal ve uluslararası spor kulüplerinin olmasının o şehir için en iyi tanıtım aracı olduğunu anlatan Mehmet Sepil, “İzmir olarak spor branşlarında şehrimizi tanıtacak takımımız az veya yok. Spor kulüplerini başarılı yapabilmek için şehrin tüm atardamarlarının buna inanması gerekiyor. İzmir'in Süper Lig'de başarılı takımları olsa bunun uluslararası yapacağı reklam birçok festival, kampanya ve reklamdan üstün olacaktır. Bunun şehrin turizmine, ticaretine katkısı da olur. Birçok iş adamının cebine dolaylı ya da doğrudan para girer. Bunun en güzel örneği Trabzon'dur. Ben geldiğimden beri şehirde bir takım şeyler değişiyor. İş adamları, kuruluşlar hareketlendi. Para da önemli ama sadece para değil destek önemli. Pazar günkü final maçı inşallah bunun başlangıcı olur. İzmir için 1 tane Süper Lig takımı da yeterli değil. Şehirde bir kıpırdanma var ama daha alacağımız çok mesafe var" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor