Gökhan Ünal: Trabzonspor'da tarihi fırsat kaçırdık

Trabzonspor'da bir dönem forma giyen eski golcü Gökhan Ünal açıklamalarda bulundu.

Gökhan Ünal: Trabzonspor'da tarihi fırsat kaçırdık

2005-2006 sezonunda Kayserispor formasıyla attığı 25 golle Süper Lig’de Gol Kralı olan, sonrasında adı transfer gündeminden hiç inmeyen, Trabzonspor ve Fenerbahçe gibi devlerin formalarını giyen Gökhan Ünal’dan itiraf gibi sözler... Şu sıralarda Kayserispor’da yardımcı antrenörlük yapan 37 yaşındaki Gökhan Ünal, kariyerinde kendi istediği takımda hiç oynayamadığını söyledi.

İşte o röportaj;

“Kayserispor’da oynarken, Fatih Terim beni Milli Takım aday kadrosuna almıştı. Milli takım için İstanbul’a geldiğimde Galatasaray’la görüştüm. Başkan Adnan Polat’tı. Beni havalimanından aldırdı. Görüştük ve anlaştık. Fatih hoca da zaten Milli Takım’da hocaydı, ama Galatasaray’a dönme durumu vardı. Benim için sorun yoktu ama Kayserispor bu transfere izin vermedi. Zaten kariyerim boyunca kendi istediğim takımda hiç oynayamadım.”

‘Avrupa’dan teklif vardı’

“Kayserispor’da çok iyi bir takımımız vardı. Ligde 25 gol, kupada 7 gol ile hem ligde hem kupada Gol Kralı oldum. Transfer teklifleri geliyordu. Benim de gönlümden geçen bir takım vardı. Her futbolcuda olduğu gibi. Tüm takımlar, hatta Avrupa’dan da ciddi teklifler vardı. Avrupa’yı çok istiyordum...”

‘Tarihi fırsatı kaçırdık’

“O dönem Kayserispor, Trabzonspor’la anlaşınca Trabzon’a gittim. 1.5 sezonda 15 gol ve 15 asistle oynadım. Şehir başarıya çok açtı. Şampiyonluğa çok yaklaşmıştık. Baskı artmıştı. Sivasspor’a deplasmanda 3-0 yenildik. Sıkıntılı günler başladı. Sonraki zamanlarda Ersun hoca bıraktı. O sezon şampiyon olabilirdik ama kısmet olmadı. Tarihi bir fırsat kaçmıştı. Tüm bunlar bana çok şey kattı. Zor ama güzel günlerdi.”

‘Fener’de talihsiz olaylar’

“Fenerbahçe’den de teklifler vardı. Trabzonspor’dayken de çok istediler ve 3.5 milyon Euro artı Burak Yılmaz karşılığında Fenerbahçe’ye geldim. Hoca Daum’du. Guiza, Semih Şentürk ve ben, forma için savaş veriyorduk. Sakatlıklar ve yaşadığım talihsiz olaylar istediğim performansı göstermeme mani oluyordu.”

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler