Giuliano transferi FİFA'ya taşındı: Şimdi ne olacak?

Trabzonspor’un Kulübüyle anlaştığı Giuliano Fenerbahçe ile anlaştı. Bordo mavililer FİFA’ya başvurdu.

Giuliano transferi FİFA'ya taşındı: Şimdi ne olacak?

Haber61 - Haber Spor Servisi - Trabzonspor’un kulübü ile anlaştığı Giuliano, Fenerbahçe’ye imza atınca işler karıştı.


Trabzonspor Rus Kulübü Zenit ile Brezilyalı oyuncu Giuliano de Paula’nın transferi konusunda anlaşma sağladı. Kulüpler arasında sözleşme yapılırken Trabzonspor oyuncu ile görüşme yaptı.

Bu sırada Fenerbahçe oyuncu ile görüştü ve anlaşma sağlayarak Giuliano’yu Türkiye’ye getirerek sağlık kontrolünden geçirdi. Sonrasında Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)’na bildirimde bulunan Fenerbahçe, oyuncu ve kulübü ile anlaşma sağlandığını ve Zenit’e 7 Milyon Euro ödeme yapılacağını bildirdi.

TRABZONSPOR FİFA’YA TAŞIDI

Trabzonspor ise bu durum üzerine harekete geçerek konuyu FİFA’ya taşıdı. Bordo mavililer Zenit kulübü ile oyuncunun transferi konusunda sözleşme yaptıklarını ve gerekli hukuki işlemleri başlattıklarını bildirdi.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Yaşanan bu gelişmeler üzerine Zenit Kulübünden henüz bir açıklama gelmedi. Konunun çözümü için FİFA tarafından verilecek karar beklenecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor