Giresunspor ve Samsunspor için kritik gece! Karadeniz çifte sevinç yaşayacak

Giresunspor ve Samsunspor Süper Lig hasretini bitirmek için sahaya çıkıyo.

Giresunspor ve Samsunspor için kritik gece! Karadeniz çifte sevinç yaşayacak

TFF 1. Lig'de son haftaya taşınan şampiyonluk yarışında, düğüm bugün çözülüyor. 67'şer puana sahip  Adana Demirspor, Giresunspor ve Samsunspor 20.30'da sahne alacak.

Lider Demir, Menemenspor deplasmanında zafer arayacak. Samet Aybaba'nın öğrencileri kazanması halinde 25 yıllık Süper Lig hasretine son verecek. Liderin en yakın takipçisi Giresunspor ise Tuzlaspor'a konuk olacak. Yeşilbeyazlılar, İstanbul'dan 3 puanla ayrılırsa 44 yıl sonra Süper Lig'e çıkmış olacak.

Aynı puanla 3. sırada yer alan Samsunspor'a ise bugün kazanmak yetmeyecek. Kırmızı-beyazlılar, Adanaspor'u deplasmanda yenmesi halinde Adana Demirspor ve Giresunspor'un puan kaybını bekleyecek. Samsunspor aksi halde play-off'tan Süper Lig biletini kovalayacak. 

AYBABA '3' PEŞİNDE
1996-1997'de Kayseri ve 2016-2017'de Sivas'ı Süper Lig'e taşıyan Samet Aybaba, Demir ile de şampiyon olursa bu başarıyı 3. kez yakalacayak.

BU KEZ TEKNİK ADAM!
1996-1997'de Kayseri, 2005-2006'da Antalya ile Süper Lig'e çıkan Hakan Kutlu, bu kez Giresun'da teknik adam olarak bunu başarma peşinde.

İKİ KEZ BAŞARDI
Daha önce Samsunspor'un Süper Lig'e çıktığı 1990-1991 ve 1992-1993 sezonlarında takımda futbolcu olarak yer alan Ertuğrul Sağlam, bu sefer teknik direktör olarak bunu başarmak isteyecek. Tecrübeli çalıştırıcının Bursaspor'la Süper Lig zaferi de bulunuyor.

Karşılaşmalar TRT Türk, TRTAvaz ve TRTSpor'dan canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca bu sayfadan canlı skoru da takip edebilirsiniz.

Canlı Skorlar: (Maçlar sona erdi)

Menemenspor  1 - 4 Adana Demirspor

Tuzlasppor 1 - 2 Giresunspor

Adanaspor 0 - 2  Samsunspor
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor