"Giresunspor'u Süper Lig’e taşımak en büyük hedefimiz"

Ankaraspor’u 1-0 yenen Giresunspor’un teknik sorumlusu Ümit Şengül, "İnşallah şampiyonluğa ulaşıp bu takımı Süper Lig’e taşımak en büyük hedefimiz." dedi.

"Giresunspor'u Süper Lig’e taşımak en büyük hedefimiz"

TFF 1. Lig’in 22. haftasında sahasında Ankaraspor’u 1-0 yenen Giresunspor’un teknik sorumlusu Ümit Şengül, "İnşallah şampiyonluğa ulaşıp bu takımı Süper Lig’e taşımak en büyük hedefimiz." dedi. Şengül, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakiplerin birbirleriyle oynamasının kendilerini Ankaraspor maçını kazanmaya mecbur ettiğini söyledi.

Oyuncuların oyun disiplini içinde istekli ve arzulu, canla, başla mücadele ettiğini vurgulayan Şengül, "11 maçtır kazanan ve 15 maçtır da kaybetmeden Giresunspor takımı var. Her türlü övgüyü hak ediyor bu oyuncu grubu." diye konuştu.

Şengül, iç sahada ve deplasmanda takım ayırt etmeden oynadıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Kötü oynadığımız maçlar da oluyor ama mücadelemizle onu kapatıp maçı lehimize çevirmesini biliyoruz. Bundan sonraki süreçte oynayacağımız maçları kazanıp Giresun’un hayalini gerçekleştirmeye çalışacağız. İnşallah şampiyonluğa ulaşıp bu takımı Süper Lig’e taşımak en büyük hedefimiz. Buna inandık, mücadelemiz, her şeyimiz bu yönde, bunu elde etmek için de sonuna kadar mücadele edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor